Fredrik Indergård – Find coaching

Det å være en sparringspartner for å få personer eller team til å fungere bedre, skape endringer som øker livslyst, glede og motivasjon både personlig, på fritida og i arbeidssammenheng gir meg stor motivasjon!  

Med dette som arbeid blir min hverdag også god.


Fredrik er en allsidig fyr som trives både på veien på MC, på vannet med båt eller kajakk, og med fjellsko på små og store fjelltopper. Han elsker naturen og er aktiv ute både sommer og vinter.  Han liker å fiske både i hav og fjellvann og nyter å spise av vannets delikatesser. Han har vokst opp på gård og er vant til dyr, og det å ta i et tak i arbeidet på gården.

Fredrik spilte fotball og var aktiv svømmer som ungdom, han har i tillegg lang fartstid som speider og speiderleder. Fortsatt liker han å holde seg i form og han praktiserer yoga og elsker sunn og god mat.  Fredrik har alltid jobbet og deltatt i ungdomsaktiviteter, og har hatt stor glede av å følge opp egne barn i deres aktiviteter og interesser.

Fredrik startet allerede som 18-åring i bygg- og anleggsbransjen. Han startet på «gulvet» som tømrer og jobbet seg etter hvert oppover som formann og senere anleggsleder med ansvar for daglig drift av små og store byggeplasser.

Gjennom sitt arbeid oppdaget Fredrik gleden i samtaler der han kunne bidra til at medarbeiderne fant nye kvaliteter og endret på personlige begrensninger for å oppnå bedre livskvalitet og glede i arbeidet sitt. Det motiverte sterkt å se at mennesker rundt han fikk større forståelse, livsglede og arbeidsglede, og dermed kunne yte mye bedre både på arbeid og på fritiden. Dette bidro til at han selv ønsket å lære mer om hvorfor vi mennesker havner i uheldige mønstre og begrensninger. Hva er det som gjør at vi handler som vi handler i ulike situasjoner i livet?

Jobben som Anleggsleder innebar høyt tempo og ofte lange hektiske dager. Fredrik opplevde etter hvert at han ble «fanget» i dette mønsteret av konstant stress og fikk etter hvert kjenne på kroppen at han ikke hadde det bra. Han fikk fysiske problemer med rygg, nakke og hadde mye hodesmerter og ble da mere fraværende i å klare å opprettholde samme motivasjon og arbeidsmengde som tidligere både på fritid og i jobb.

Det å jobbe med høyt stress og følge opp det evige kjøret med tidsfrister og arbeidsoppgavene ble en negativ livsstil for Fredrik. Han overkjørte seg selv på alle måter, uten å ta signalene både han selv og de i rundt han så. Det var stresset som styrte livet hans.

Han ble kjent med den berømte veggen og det var en helt ny opplevelse. En personlig nedtur og en ny erfaring der han måtte lære seg selv å kjenne på en helt annen måte.

Men dette ble etter hvert en positiv opplevelse og Fredrik hevder selv at det er noe av det beste som har skjedd han. Han fikk anledning til å restarte seg selv, begynne på nytt.

Fredrik startet på en utdannelse som NLP coach ved Scala (Scandinavian Coach and Leadership Academy) på Lillestrøm og i 2019 ble han sertifisert coach i DNCF (Den Norsk Coachforening)

Denne utdannelsen og erfaringer både som «ansatt på gulvet», som leder og tidligere livserfaringer har gjort Fredrik til en rolig, trygg og god coach som har klienten i fokus.

Fredrik brenner for å hjelpe deg som ønsker en endring i livet og kanskje ikke vet hva du vil, eller hvordan du skal få det til, du føler deg kanskje fastlåst og har liten motivasjon i livet.

Fredrik kan hjelpe deg slik at du blir bevisst dine egne styrker og verdier – finne ut hva som er viktig for deg. Gjennom samtalene med Fredrik skaper du endring i livet.
Du blir bevisst på hva DU vil, du tar action og nye gode valg for deg selv.

Er det noe du lurer på?

Ikke nøl med å ta kontakt!