Tjenester

Suksess er å få det du ønsker deg. Lykke er å ønske det du får.


Coaching er en positiv og målrettet prosess mellom coach og klient som består av samtaler, teamarbeid , oppgaver og oppfølging.

Find coaching jobber både en til en, i team og med foredrag.

Du kan bestille time for fysiske møter i Lillehammer og i Åndalsnes. Men bor du andre plasser i landet kan vi også jobbe digitalt via Teams eller Zoom.

Find Coaching tilbyr:

01.

En til en samtale

Realiser ønsker og mål som er viktige for deg!

02.

Team coaching

Finn teamets styrker og utfordringer. Bygg teamet ditt sterkt!

03.

Foredrag

Stressmestring, teambygging eller gode relasjoner. Få innblikk i hvordan du får det til!

Jeg vil starte med å si at jeg har vært en skeptiker til coaching så lenge jeg kan huske!

Jeg jobber i bygge og anleggsbransjen og var innprentet med den «tradisjonelle» måten å tenke på, hvor det å bruke en lederstil som innebar svært lite demokratiske prosesser var og delvis er sett på som normalt, og hvor «mitt ord var lov».

I 2019 ble jeg tilbydd en ny stilling hvor jeg skulle lede forbedringsarbeidet i bedriften jeg jobbet for. For første gang på så lenge jeg kan huske ble jeg veldig usikker på hvordan jeg skulle gripe an og løse denne jobben.

I min søken etter en rask løsning kom jeg over en annonse Fredrik hadde postet på sosiale media hvor det stod at han søkte etter personer som var villige til å gi coaching et forsøk. På dette tidspunktet hadde jeg prøvd å løse alt jeg gikk og lurte på selv uten suksess, så jeg tenkte at nå gir jeg dette et forsøk, med bakteppe i å få hjelp til å håndtere min nye jobb.

Dette ble en helt annen reise enn hva jeg hadde sett for meg. Fredrik guidet meg gjennom å bli kjent med meg selv som menneske, for så i neste omgang å se og gjenkjenne andre mennesker sin situasjon. Husker Fredrik sa til meg tidlig at dette kommer til å kreve innsats og vilje fra min side, men at han ville gi meg de verktøy jeg ville trenge for å kunne klare dette. Så fra å tro og ønske å få hjelp til å håndtere en jobb, ble og fortsatt er dette en reise som handler om meg og mine følelser og tanker. Fredrik har hjulpet meg med å finne ut hvem «jeg» er, og som en bonus gjennom prosessen vi har gjennomgått tror og mener jeg at mitt fulle potensial som medmenneske og leder for andre mennesker har blitt styrket.

I dag, ca to år etter at jeg startet denne prosessen sammen med Fredrik, føler jeg meg tryggere, roligere og sikrere på så godt som alle avgjørelser jeg tar i mitt liv.

At jeg sitter i en ledende stilling i dag, og at jeg er komfortabel med å sitte med ryggen mot lokalet, er jeg hundre prosent sikker på at Fredrik med sine verktøy og som person har hjulpet meg med.

Ole Rødhammer

Emner vi kan ta tak i

01.

Motivasjon

Motivasjon er en samlebetegnelse på de faktorene som setter igang og styrer atferd.

02.

Visjon

Din visjon skal være din ledestjerne og vise deg hvilken vei du skal gå for å få det livet du ønsker deg.

03.

Strategi

Strategi handler om veivalg. Tegn opp kartet som leder deg mot ditt mål.

04.

Ledelse

Vi er alle unike mennesker med ulike preferanser og verdier. Finn din lederstil basert på dine preferanser.

05.

Selvutviklling

Hvis vi ikke forandrer oss, vokser vi ikke. Hvis vi ikke vokser så lever vi egentlig ikke. -Gail Sheely

06.

Stressmestring

Stress har alltid vært, og vil alltid være, en del av dagliglivet. Hvordan du forholder seg til det er avgjørende for om det er skadelig eller ikke.

07.

Endring

Coaching i seg selv er endring – finn ut hva du vil endre for å få indre ro og visshet om at du er bra nok.

08.

Balanse

Få kontroll over alle deler i livet ditt og skap balanse og suksess.

Har du spørsmål?
Ta kontakt på 909 36 315

Jeg bistår gjerne!